Dashboards
Mange virksomheder har store datamængder liggende, som ikke bliver brugt aktivt, fordi der ikke findes et samlet overblik. Vi kan hjælpe med at rydde op i dine data og samle data i ét samlet Excel-ark med dertilhørende dashboard.

Med et dynamisk dashboard sparer I tilmed udgifter til at få skrevet rapporter og analyser af dataene, hver gang man ønsker at se dataene fra en anden vinkel. “Hvordan ville det se ud fordelt på kvartaler?”, “Kan vi se den her graf som søjlediagram?”, “Kan vi sammenligne med det nnnye dataset, vi har modtaget?”.

Alle disse spørgsmål høres almindeligvis EFTER at jeres data-, analyse- eller økonomimedarbejder har brugt dage på at samle afrapportere på jeres data. Med et dashboard kan disse ændringer tilføjes den eksisterende analyse med nogle få klik med musen.

Excelhjælp kan hjælpe med hele processen fra modtagelse af datafiler, rensning af data, samling af data i en salmet database, anaylse af data, og opsætning af analyser i et samlet, dynamisk dashboard, med fokus på de nøgletal, I er særligt interesserede i.