Om os

Hej!

Mit navn er Anders, og jeg har startet Excelhjælp for at hjælpe dig og din virksomhed med udvikling og vedligeholdelse af systemer i Excel.

Excelhjælp består af mig selv og en håndfuld associerede konsulenter. Fælles for os er, at vi er specialiserede i at lave automatiserede løsninger til danske virksomheder, primært via VBA-programmering i Excel.

Siden vi startede i 2017, har vi leveret løsninger til virksomheder og organisationer inden for bl.a. produktion, finans og det offentlige.

Alene i de første to år siden starten har vi haft over 70 danske erhvervskunder, store som små. Blandt de mere kendte navne kan nævnes PFA Pension, Børsen, Dansk Arbejdsgiverforening, Frederiksberg Kommune.

Vi løser opgaver både i Danmark og i udlandet, men Excelhjælp.dk er en side særligt rettet det danske marked. Vi løser både enkeltstående opgaver og deltager også i længerevarende projekter ude hos vores kunder.

Hvis du har spørgsmål eller udviklingsopgaver i Excel, du vil have løst, så send et par ord på mailen (info@excelhjælp.dk) eller slå på tråden (+45 60218587 ) – så finder vi en løsning, du vil blive glad for. Læs mere om vores konsulentpriser her.

De bedste hilsner,
Anders

PS: Du må også meget gerne linke til mig på LinkedIn. Du finder min profil her.

Anders Næss

ejer, konsulent

Har du spørgsmål eller vil du bare gerne hilse på?

Vi modtager løbende forespørgsler fra alle typer af virksomheder. Hold dig ikke tilbage fra at sende os en mail.