Skip to content

Formeloversætter

Oversæt Excel formler Med formeloversætteren kan du oversætte formler i Excel fra engelsk til dansk, og mellem 26 forskellige sprog.

Indsæt formel:

Oversæt fra sprog:

Oversæt til sprog:

Skift seperatorResultat:

Formeloversætteren bruges til oversættelse af Excel formler og funktioner.

Microsoft har været så venlige at oversætte Excel funktioner til en række forskellige sprog. Det betyder, at hvis du skriver en HVIS-formel i den engelske version af Excel, så kan du skrive “IF” i stedet for “HVIS”, på tysk hedder funktionen “WENN”, og på fransk hedder den “SI”.

Normalt behøver du dog slet ikke tænke på dette, for hvis din engelske forretningsforbindelse sender dig en Excel-fil med en IF-formel, så oversættes denne automatisk til en HVIS-formel, når du åbner filen på din computer – hvis du altså har en dansk-sproget version af Excel installeret.

Der er dog tilfælde, hvor du finder en Excel-formel, du gerne vil bruge, uden for Excel – fx på internettet eller i et tekstdokument. I så fald oversættes funktionerne i formlen ikke automatisk, når du sætter den ind i et Excelark.

Derfor har vi lavet en Excel-formel-oversætter, som bruges til at oversætte funktioner i Excel fra et sprog til et andet.

Vores kurser:

Som noget nyt kan vi nu tilbyde et online VBA-kursus i tre dele

Billede: Din underviser, Frank Olsen.

VBA 1 – 01 Introduktion til VBA

Introduktion til VBA. Opsætning af Excel til udvikler-fanen, hvorunder VBA-værktøjet ligger. Desuden gennemgåes makrosikkerhed. I denne lektion vil vi sætte vores Excel op, så vi har adgang til de funktioner,
Read More

VBA 2 – 01 Objekter – Generelt

Generel introduktion til hvad objekter er og mapping af primære objekter indenfor Application. Herunder beskrives events, methods og properties.
Read More

VBA 3 – 01 With Statement

Gennemgang af with-statement med eksempler.
Read More

Services

Få et gratis tilbud