Del gerne! :-)

Nu et par dage inde i september kan vi gøre status over de første ugers arbejde, siden vi launch’ede excelhjælp.dk i starten af august.

De første par uger var der stille. Meget stille. Men nuvel, vi havde ikke forventet andet, når vi starter op med nyt navn og nyt domæne.

Men med lidt Google Adwords fik vi de første omkring 100 besøgende ind på vores hjemmeside, og da måneden var omme, havde vi allerede fået en del henvendelser og leveret løsninger til den første lille håndfuld kunder. Løsninger inden for alt fra avancerede formler over kreativ datavisualisering til hardcore VBA-programmering. Tilbagemeldingerne har været meget gode (mildest taget, for at sige det lige ud :D) Referencer gives ved henvendelse.

Et eksempel på en datavisualiseringsopgave (langt ord! pfeeew) kan ses nedenunder, hvor vi har modificeret data-inputtet til et circumplex-diagram for at opnå en enkelt dimension per søjle (efter kundens ønske, naturligvis:-):

Så… alt vel indtil videre. Og vi glæder os sinds**** meget til at fortsætte arbejdet ind i september og videre, og håber at du siger til, hvis du har et Excelark, der driller, eller et udviklingsprojekt, vi skal køre for dig.

De bedste hilsner,

Anders

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =