Del gerne! :-)

Året lakker mod enden, og det er tid til at gøre status.

Excelhjælp blev født i sensommeren 2017. Vi er en ung virksomhed, men vi har allerede serviceret 20 andre danske virksomheder i vores første 5 måneder – med opgaver som spænder over dataanalyse, udvikling, programmering, rådgivning og undervisning. Og for kunder af alle slags, fra det lokale autoværksted til Novo Nordisk, fra København til Thisted.

Det har derfor været et hæsblæsende forløb, men selvom vi padler som sindssyge under vandet, så holder vi hovedet koldt – og humøret højt – over vandet!

Antallet af excelhjælpere har også været opadgående i vores lille biks. Vi startede som en enkeltmandsvirksomhed i ordets bogstaveligste forstand, men efterspørgslen har nærmest tvunget os til at udvide. Først med freelancere, og nu, forhåbentlig, snart med vores første fuldtidsansatte.

Målet for 2018 er klart. Vores eksisterende kunder samt 100 nye virksomheder skal have Danmarks bedste service inden for Excel, VBA, og PowerPivot.

Hos Excelhjælp elsker vi Excel, og vi ser frem til at bringe endnu flere gode løsninger ud til de danske virksomheder i 2018.

Rigtig godt nytår!:-)

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − eleven =